01 september 2017
Veroni vertelt:

Die ene timmerman, je kent 'm vast wel!

Je kent ze vast wel. De timmerman die de klussen in zijn eigen huis niet af heeft. De Arboarts die thuis zit met een burn-out. De boekhouder die thuis nog stapels administratie moet wegwerken. Of het communicatiebureau dat haar eigen website nog niet op orde heeft. Oeps, dat laatste waren wij dus!

 

Tja, je begint natuurlijk met mooie plannen. We zagen het al helemaal voor ons: starten met onze zaak en onszelf introduceren met een mooie, professionele website, met goede beelden, pakkende teksten en een overzichtelijke lay-out. Waarbij we onze klanten gelijk het goede voorbeeld konden laten zien. Dat liep toch net even anders….

Vol enthousiasme zijn we gestart met Studio Tweevoud. En we kunnen niet anders zeggen; dat ging erg voorspoedig. We draaien volop en mogen schrijven voor uiteenlopende klanten. Te leuk! Al onze tijd steken we in communicatie mét onze klanten en vóór onze klanten. We adviseren hoe ze aanwezig kunnen zijn op social media, ontwerpen pakkende nieuwsbrieven, pluggen persberichten, schieten zelf prachtige plaatjes voor artikelen en schrijven ons een slag in de rondte.

Tussendoor valt er natuurlijk een hoop te regelen als startende ondernemer. Acquisitie doen, de administratie bijhouden, offertes maken, factureren. En dan bedenk je na een paar maanden ineens dat je eigen website ook nog ergens op het lijstje staat… Terwijl we zelf communicatiespecialisten zijn, ondervonden we aan den lijve hoe snel je eigen communicatie erbij inschiet. De tijd die je hebt, stop je natuurlijk liever in je klanten. Maar nu konden we het echt niet langer uitstellen!

We hebben er even een paar weken hard aan getrokken. Tussen de bedrijven door een gave fotoshoot gedaan, teksten geschreven en onze webbouwer boozd heeft een mooi ontwerp gemaakt.

En daar is ie dan, onze nieuwe website: www.studiotweevoud.com. Met ".com” van communicatie.  

Herken je je in onze situatie en zou jij ook meer met jouw klanten willen communiceren ? Neem dan contact met ons op. Nu onze eigen website af is, hebben wij onze handen weer vrij om voor jou aan de slag te gaan!

Veroni