21 december 2017
Judith vertelt:

Warm en vertrouwd

Het is bijna kerstmis. De mooiste tijd van het jaar als je het mij vraagt. De warmte van de kachel, de warmte van alle kaarsjes en kerstverlichting, en de warmte van familie. Dat alles maakt de maand december altijd zo knus en vertrouwd. 

Hoe bijzonder de maand december voor mij is, zo bijzonder is ook dit jaar verlopen. De keuze die Veroni en ik maakten om samen te gaan ondernemen. De stap om in februari Studio Tweevoud te openen. We zijn nog geen jaar verder en inmiddels zijn ook wij helemaal vertrouwd met elkaar. 

Wat we voor ogen hadden, is ook werkelijk uitgekomen. We mogen doen waar we allebei goed in zijn. Waar we blij van worden. Meedenken met de communicatiemogelijkheden voor ondernemers en lekker schrijven. Maar het leukste is, dat we onze klanten - en dat zijn er ondertussen al heel wat - echt blij maken met wat we doen!  

Bijzonder is het ook hoe snel je met een nieuwe klant vertrouwd raakt. We werken voor veel verschillende branches. Dat betekent dat we ons de tak van sport van die verschillende ondernemers helemaal eigen moeten maken. We lezen ons in en leven ons in. Alsof we er zelf werken. Zo weten we inmiddels alles over de wet GDPR, het Holland Dahlia Event, de belastingvoordelen voor 2018, hoe je als recruiter te werk gaat en de handigheid van afvalcontainers.

2017 is voor mij in alle opzichten een topjaar geweest! Mijn voornemen is om deze goede weg door te zetten in 2018. Bedankt Veroni, dat je samen met mij deze uitdaging aangegaan bent. En ook jij als lezer bedankt. Bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt en dat je ons, op welke manier dan ook, support om Studio Tweevoud te laten groeien en bloeien. We gaan er in 2018 weer een sprankelend jaar van maken. Met elkaar en samen met jou!   

Judith