Onze aanpak

We zetten onze voelsprieten uit

We komen op locatie om jou te leren kennen en sfeer te proeven. We leven ons in en lezen ons in. We zijn enthousiast en een tikkeltje nieuwsgierig. Dat betekent dat we doorvragen. Daardoor komen we tot het hart van jouw bedrijf en de kern van de boodschap.

 

We maken een plan op maat

Met onze ‘praatplaat’ maken we samen een plan op maat. Wat zijn door het jaar heen de hoogtepunten van je bedrijf? En waar zitten de gaten? Welke communicatiemiddelen passen bij jouw bedrijf? Maar vooral: wat wil je bereiken? Samen vullen de praatplaat in. Wij maken vervolgens een communicatieplan op maat.

 

We maken een vertaalslag

 

Communiceren betekent het overbrengen van een boodschap. Maar die boodschap moet wel aankomen bij je doelgroep. Het is dus heel belangrijk om aan te voelen hoe jouw klanten aangesproken willen worden. Jij mag je verhaal vertellen. Wij halen de essentie er uit en vertalen die naar een boodschap die aankomt bij jouw klant.

 

We denken proactief

Goede communicatie verbindt. We denken met je mee over de aanpak en de inzet van de meest effectieve middelen, online en offline. Maar we signaleren tussentijds ook kansen voor jouw bedrijf door in te springen op de actualiteit. Zo kan jij je bezighouden met je onderneming en zorgen wij dat je altijd in beeld bent bij je klanten.

We zorgen voor continuïteit

Communicatie gaat dag en nacht door, het is er altijd! Zie ons als je eigen communicatiemedewerker op afstand. We zorgen er voor dat de communicatie met jouw klant doorgaat, ook als jij daar geen tijd voor hebt. Met ons abonnement ben je verzekerd van continuïteit en stabiliteit. Het hele jaar door.

Zo maken we het samen mogelijk: communicatie die klopt.