Verwoorden, verbeelden, verbinden

We verwoorden in tekst

We schrijven content voor online en offline communicatie. Dat doen we niet zomaar, dat doen we heel goed! We leven ons in, zetten onze voelsprieten uit en vertalen jouw (specialistische) boodschap naar een verhaal dat aankomt bij je doelgroep.

Dat doen we onder andere voor websites, blogs, drukwerk (folders, kalenders), social media, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, emailingen, informatieve downloads, persberichten. 

We verbeelden in foto, vorm & opmaak

Als beeld en tekst elkaar aanvullen komt de boodschap nog sterker binnen bij je doelgroep én blijft de boodschap beter hangen. Daarom zoeken we altijd passende beelden bij onze communicatie-uitingen. Beelden die passen bij de stijl van jouw bedrijf en wat jij wilt uitstralen.

Maar ‘verbeelden’ gaat verder dan het zoeken van de juiste foto. Het complete plaatje moet kloppen, dus ook de opmaak van je website, nieuwsbrief, drukwerk en social media. Wij denken mee over de vorm, opmaak en stijl van al je uitingen. We gieten alles in de juiste vorm. Zo krijg je communicatie die klopt!

We verbinden in social & ontmoetingen

Sociale media is niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. Als bedrijf kan je daar dankbaar gebruik van maken door je doelgroep aan je te verbinden. Welke social media kanalen passen bij jouw bedrijf? Daar helpen wij je bij. Wij zetten je social media kanalen op en onderhouden deze met pakkende content.

Ook persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk om te verbinden. Jij met je klant en klanten met elkaar. Wij regelen de organisatie van jouw evenement of bijeenkomst van A tot Z.