Judith de Krijger

Mijn levensmotto is ‘I like making people happy!’ Als ik iemand blij kan maken, word ik daar zelf ook blij van. Dit motto neem ik ook mee in mijn werk. Mijn expertise zit 'm in het coördineren van communicatieprojecten, en het verbinden van mensen. 

Met jarenlange ervaring in marketing, communicatie en PR bij een groot verzekeringsmaatschappij, kan ik mezelf een echte allrounder noemen. Ik werk graag met een concreet doel om tot een goed eindresultaat te komen. Ik heb een hands on mentaliteit. Wat voorbij komt, pak ik direct op. Bovendien staan mijn voelsprieten altijd uit waardoor ik altijd weer kansen en mogelijkheden signaleer.

Schrijven is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest. Van websiteteksten, tot blogs, van social media uitingen tot persberichten en persoonlijke verhalen.

Ook in mijn vrije tijd mag ik graag persoonlijke verhalen schrijven. Verhalen die zorgen voor een traan en een lach. Verhalen die raken. Zeker die lach vind ik belangrijk. Werk moet je serieus nemen, maar een beetje humor werkt relativerend.

Nieuwsgiering wat we voor jou kunnen betekenen? Je kunt mij bereiken op 0252 – 200902. Of een mail sturen naar judith@studiotweevoud.com.