Veroni Baarda

Mijn hele leven heb ik al affiniteit gehad met teksten schrijven. Toch was niet meteen duidelijk dat ik daar mijn werk van wilde maken. Ik dacht altijd ‘iedereen kan toch schrijven?’. Gaandeweg heb ik ontdekt dat dit mijn talent is.

 

Na een aantal jaar op de marketingafdeling van een groot bedrijf, ben ik de communicatie voor de bedrijven van mijn man gaan doen. Daar ontdekte ik dat veel ondernemers in het MKB wel de behoefte aan goede (online) communicatie hebben, maar niet de kennis. Zo is het idee ontstaan om samen met Judith Studio Tweevoud op te richten.

Ik houd er van om ingewikkelde stukken begrijpelijk en toegankelijk te maken. Bovendien heb ik kijk op sfeer, lay-out en uitstraling. Het leukste vind ik de combinatie van die twee. Als er dan uiteindelijk een sterk product staat met communicatie die klopt, gaat mijn hart ook sneller kloppen!

Mijn fototoestel is na mijn pen, mijn tweede hobby. Het leuke is dat een van mijn drie dochters dezelfde passie voor fotografie heeft. Samen trekken we er regelmatig op uit om mooie foto’s te schieten.  

Zoek je een talentvolle schrijver voor jouw communicatie? Je kunt mij bereiken op 0252 – 200902. Of een mail sturen naar veroni@studiotweevoud.com